Betingelser

Dertages forbehold for tastefejl og vi gør opmærksom på at der kan være afvigende fave nuancer på billederne.

Handels- og leveringsbetingelser

Ved køb for over 400 kr. sendes varerne portofrit.

Ved køb for under 400 kr. beregnes der et forsendelses og ekspeditions-gebyr på 50 kr.

Betaling
Betalingen for dine varer foregår ved, at klikke på til kassen . Nu vises indholdet af din indkøbskurv. Før du kan fortsætte betaling skal du acceptere vores handelsbetingelser. Det gør du ved at afkrydse/klikke på boksen.

Der kan i webshoppen betales med:

                 

   

Dankort

Ved Dankort-betaling trækkes beløbet først, når varen afsendes.

Bankoverførsel: Aabenraa Kreditbank  Reg.nr. 7930 kontonr. 0004019668

Når bestillingen er gennemført modtager du en e-mail ordrebekræftelse.

Alle informationer i forbindelse med betaling sendes krybteret. Og vi modtager ingen informationer om din konto, kortoplysninger eller lignende. Vi modtager udelukkende besked om at bestillingen er betalt.

Levering og leveringsomkostninger
Med mindre andet er oplyst, bliver varer normalvis sendt inden for 3 arbejdsdage efter betaling er registreret.
Levering foregår med GLS eller Postnord. Vi sender en e-mail med besked når varen sendes. 

Pakker der sendes med Postnord sendes uden omdeling. Bemærk når varen er sendt med Postnord kan der gå op til 5 arbejdsdage inden du modtager denne.

Hvis vi ikke kan overholde at ekspedere din bestilling indenfor de 3 arbejdsdage modtager du besked om dette pr. e-mail. Levering foregår kun i Danmark.

Såfremt vi ikke har modtaget betaling for en ordre, inden for en uge efter at ordren er modtaget, slettes denne.

Fortrydelse & reklamation
Du har 14 dages fortrydelsesret, og hvis du fortryder et køb returnerer du blot varen til os i original emballage, ubrugt og ubeskadiget. Herefter refunderer vi din betaling for varen. Refundering af betalingen sker normalt indenfor 3 dage efter vi har modtaget varen som beskrevet ovenfor. Betalingen sker til det kort du har betalt med eller til en af dig oplyst bank konto. 

Ved returnering indenfor fortrydelsesretten betaler du selv forsendelsesomkostninger.

Hvis ikke andet er oplyst har du 2 års reklamationsret på varer købt hos os. Ved reklamation indenfor reklamations perioden eller i tilfælde af at en vare undtagelsesvis er defekt eller mangelfuld ved modtagelse bedes du straks kontakte os pr. mail eller telefon. Ved fremsendelse af varen med reklamation /defekt/mangel skal du vedlægge kopi af faktura samt kort beskrivelse af fejl/mangel.

Når vi har modtaget varen vil vi indenfor 3-5 arbejdsdage give besked pr- e-mail om hvorvidt varen bliver erstattet med ny vare eller om den kan repareres.

 

Persondatapolitik hos Felsted Dugen.

Vi indhenter kun de persondata som du selv oplyser i forbindelse med afgivelse af en ordre.

Ved behandling og anvendelse af dine persondata overholder vi altid alle relevante lovbestemmelser. Vi vil kun opbevare dine persondata så længe vi enten er pålagt en juridisk forpligtelse hertil, eller så længe det er relevant for den hensigt, hvormed de blev indsamlet.

Oplysninger vi indsamler

Hvis du ønsker at købe og modtage et produkt fra os, har vi brug for at indsamle visse persondata for at kunne gennemføre handlen og for at kunne tilbyde dig vores services.

Vi kan indhente oplysninger som f.eks. navn, e-mailadresse, postadresse, leveringsadresse (hvis den varierer fra postadresse), telefonnummer og betalingsoplysninger.

Felsted Dugen indsamler og behandler dine persondata, når du f.eks. foretager dig følgende:

  • Besøger vores webshop.
  • Gennemfører et køb af vores produkter.
  • Tilmelder dig vores nyhedsbrev.
  • Anmelder vores webshop.
  • Sender os spørgsmål, reklamationer eller feedback.

 

Den Dataansvarlige

Den Dataansvarlige for indsamling, behandling og anvendelse af dine personoplysninger på

www. Felsted-Dugen.dk er:

Lis Jessen Felsted Dugen Tværgade 1B Felsted 6200 Aabenraa cvr. Nr. 12534302

 

Betalingsgrundlag og formål

 

Dine almindelige kontaktoplysninger som navn, adresse og mobilnummer indhenter vi for at kunne levere det produkt, som du har købt hos os.

 

Din e-mailadresse indhenter vi for at kunne sende dig en ordrebekræftelse, faktura, leveringsoplysninger samt for udsending af opfølgende mails i forbindelse med ordren og/eller for at kunne kontakte dig ved evt. spørgsmål til din ordre.

 

Når du betaler for dit produkt, indsamler vi dit navn, dine kortdata og IP-adresse. De oplysninger, der indsamles i forbindelse med betalingstransaktionen, anvendes og gemmes kun til betalingsafvikling og opfyldelse af den indgåede aftale.

 

Hvis du under registreringsprocessen eller på vores hjemmeside har givet os dit samtykke hertil, bruger vi din e-mailadresse til udsendelse af et nyhedsbrev.

 

Du kan til enhver tid til- og afmelde dig nyhedsbrevet. Alle nyhedsbreve indeholder også et link til afmelding.

Hvis behandling af persondata er baseret på dit samtykke, har du til enhver tid ret til at tilbagekalde samtykket.

 

Hvis du ikke ønsker at opgive de persondata, som er påkrævet for at gennemføre et køb af et produkt, vil du desværre IKKE have mulighed for at købe produkter af os på vores webshop.

 

Dine oplysninger (undtagen din e-mailadresse, hvis du har givet samtykke til behandling heraf med henblik på modtagelse af nyhedsmails) vil af hensyn til bl.a. bogføringsloven blive opbevaret i op til 7 år efter, at du har modtaget din vare.

 

Andre modtagere af personoplysninger

 

Vi sælger ikke dine persondata til trediemand, og vi overfører ikke dine persondata tiltredielande.

 

Hvis du har bestilt levering, vil oplysningerne om dit navn, adresse, telefonnummer og blive udleveret til vores fragtfirma, pt. hhv. Postnord og GLS med henblik på levering af dine indkøb.

 

Vi har vores webshop og betalingssystem hostet gennem UnoEuro Webhosting, som fungerer som vores databehandler.

Alle persondata som du oplyser på vores webshop vil blive opbevaret i UnoEuro Webhostings datacentre.

 

Alle indbetalinger foretages gennem Quick Pay.

 

Vi har indgået databehandleraftaler med vores databehandlere om beskyttelse af dine personoplysninger, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler.

 

Dine rettigheder

 

Som den registrerede har du en række rettigheder, som vi til enhver tid skal sikre opfyldelse af.

 

Du har ret til at anmode os om følgende:

  • At få adgang til og få rettet/ændret dine persondata.
  • At få slettet persondata.

 

Du har derudover ret til at protestere over behandlingen af dine personlige data Og du har ret til at indgive klage til en databeskyttelsesmyndighed.

 

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til vores e-mailadresse lisjessen@mail.dk

 

Logstatistik / SEO

 

Vi bruger en logstatistik på Felsted Dugen.dk hvilket betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades mv. Ligeledes opsamler vi løbende data til SEO (søgemaskineoptimering).

 

Lokstatistikken / SEO anvendes kun med det formål, at optimere Felsted Dugen.dk.                                Adgang til Forbrugerklagenævnet har du via data-cke-saved-href=”https://www.kfst.dk/”

Hrf=”https://www.kfst.dk/”target=”_blank”>www.kfst.dk

 

 

Klagemulighed

 

Hvis du vil klage over dit køb, skal du i første omgang rette henvendelse direkte til os i Felsted Dugen v/ Lis Jessen via e-mail lisjessen@mail.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til  Konkurrence og Forbrugerstyrelsens Center for KLAGELØSNING, Carl Jacobsens Vej 35, 2500Valby, via www.forbrug.dk.

 

Du kan også anvende EU-kommissionens online klageportal, hvilket dog hovedsageligt vil være relevant, hvis du er forbruger med bopæl uden for Danmark. Du finder klageportalen her: ec.europa.eu/consumers/odr

 

 

Sikkerhed ved online betaling
Når man betaler med sit kreditkort via internettet, kan man takket være dansk lovgivning vide sig sikker når man betaler via internettet. Der ligger nemlig et regelsæt til grund for elektronisk betalingsløsninger, som har til formål at opretholde størst mulig sikkerhed mod misbrug. Hvis du derfor opdager en betaling som er trukket fra din konto og du ikke kender til denne betaling er det kortudstederens (pengeinstitut finansseringsselskab o.lign.) pligt at tilbageføre beløbet til din konto. Kortudstederen må så bagefter kræve penge tilbage fra den butik som har trukket beløbet.

Du kan læse mere om, betaling og sikkerhed på følgende sider:

PBS: www.betaling.dk
Forbrugerrådet: www.fbr.dk
Forbrugerrådet: www.forbrugersikkerhed.dk
Forbrugerstyrelsen: www.fs.dk
Forbrugerstyrelsens karakterbog: www.net-tjek.dk
Forbrugerinformation: www.fi.dk