Lav dine egne 3D kort

Hvis du vil lave flotte og kreative kort med masser af personlighed, så er det måske nemmere end du tror.

Her på shoppen har vi mange forskellige muligheder så du enten, nemt kan komme i gang med færdige 3D ark til et bryllup, eller lave dine egne kort helt fra bunden.

Et godt sted at starte er med vores kuvert og kort sæt, hvor du får en god basispakke som du kan arbejde videre med, hvis du vil starte helt fra bunden, har vi også masser karton i alverdens forskellige farver og kvaliteter, vi har både karton med læder look og med struktur og vi har selvfølgelig også skygge karton med farveforløb og 190 grams præget karton, så der er masser af muligheder for at sætte dit eget præg på det kort du laver.

Hvis du vil være rigtig kreativ, kan du også dekorere dine kort med bånd, for at give dem et lidt mere blødt og naturligt udtryk, og hvis du er på jagt efter kanter og årstal eller noget i den stil, har vi også masser af stikkers, altså klistermærker, hvor du i guld og sølv kan lave flotte kanter, mønstre og tillykke skilte. Der er et stort udvalg af dyr og baby ting, der er blomster og så er der selvfølgelig hjerter og en masse glitter stikkers, og du kan lave spændende hjørner og border.

Mulighederne er mange, og som altid er det kun din kreativitet der sætter begrænsningen, prøv at kigge rundt i vores store sortiment, og se om ikke der skulle være noget, der kan gøre dit næste kort, helt specielt og personligt.

God fornøjelse.

Tidligere artikler